Sponsor Worden

Chicanomics.nl is het DIY Fashion & Lifestyle blog in economisch barre tijden. Dat lezers inspireert, hoe je ondanks de crisis of als je even krap bij kas zit, toch ‘fashionable’ en trendy voor de dag kan komen.

Onze primaire doelgroep zijn meiden en vrouwen die geld willen besparen maar toch origineel en modieus willen zijn. Ze houden van vrouwelijke maar comfortabele, nonchalante en een tikkie stoere kleding met een vleugje vintage en hippie chic.

Chicanomics.nl publiceert een aantal artikelen per week met als thema’s onder andere fashion, modeaccessoires, koken en home & living. Verder willen wij de doelgroep inspireren om creatief na te denken over hun koopgedrag.

Heeft u een product dat past bij deze propositie, om te adverteren of om te gebruiken als ingrediënt of onderdeel van een diy project. Dan praten wij graag met u verder. Mail ons op info@chicanomics.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook informatie over sample sales of leuke aanbiedingen, kunt u op dit adres aan ons kwijt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>