LBD opleuken met wrapbracelet

Chicanomics wrapbracelet makenMet Kerst wordt hij (of is het zij…) weer vaak aangetrokken, de LBD oftewel The LiIttle Black Dress. Mooi in zijn eenvoud maar voor de Kerst kun je hem nog wel opleuken met sieraden.

Een van de trends voor dit najaar is het dragen van grote statement kettingen die rijkelijk versierd zijn. Hier moet je tegen aan lopen en het moet je staan.

Je kunt het ook eenvoudiger, en goedkoper, houden en zelf bijvoorbeeld een wrapbracelet maken. Ik blijf nog steeds hopen op een witte Kerst, vandaar dat ik qua kleur kies voor wit, met goud, een van de trendkleuren.

Chicanomics wrapbracelet makenJe hebt nodig, een witte veter en kralen of hangertjes. Mijn keuze is gevallen op kerstbalachtige hangertjes.

Chicanomics wrapbracelet makenVervolgens rijg je een hangertje op veter. De eerste ongeveer 10 cm van het begin van de veter.

Chicanomics wrapbracelet makenNu maak je een knoop in de veter en trekt deze stevig aan.

Chicanomics wrapbracelet makenZoals je kunt zien, is het patroon onregelmatig. Ik doe steeds drie hangertjes bij elkaar en dan een grotere open ruimte op de veter. Op deze manier verdeel je de hangertjes en komen ze niet allemaal boven elkaar om je pols. De afstand, kun je het beste afmeten door de wrapbracelet om je pols te wikkelen.

Chicanomics wrapbracelet makenHet eindresultaat. Met een beetje handigheid in een kwartiertje gemaakt. Kosten onder de €1, als je slim inkoopt. De onderdelen koop je bij een lokale hobby- of kralenwinkel.

Tip: bij de wrapbracelet kun je nog andere armbanden dragen. Misschien met nog wat meer glitter bijvoorbeeld. Je sluit dan perfect aan bij de ‘stackingtrend’ die nog steeds hot is, het dragen van meerdere armbanden bij elkaar. Zeg maar het stapelen van armbanden.

** Picturesource Little Black Dress: feminspire.com where women make media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>