KLAAS THE REDNOSE BULLDOG

Chcicanomics bulldogChicanomics bulldog

Als bulldog pup wordt je voor allerlei dingen ‘misbruikt’. Bijvoorbeeld om met een rendierengewei te lopen.

 

Maar het is eigenlijk veel leuker om de zorgvuldig versierde Kerstboom te verbouwen. Die pingu├»n hoort op de Zuidpool… (overigens komen ze niet voor op de Noordpool, daar zijn bijvoorbeeld wel weer ijsberen, die weer niet op de Zuidpool voorkomen).

Chicanomics bulldogOok heel lekker om aan die takken te knagen natuurlijk en kerstballen te pakken. Het grappige is dat Klaas de boom alleen ‘aanvalt’ als de lampjes aan zijn.

Chicanomics bulldog

Verstoppertje spelen is ook altijd leuk. Alleen dat stomme rendierengewei...

Chicanomics bulldog

Al met al gaat bulldog Klaas heel lekker, al weer ruim 8 kg, zo goed als zindelijk en een gezellige slijmerd, die graag bij je op schoot zit.

 

 

 

3 thoughts on “KLAAS THE REDNOSE BULLDOG

  1. Hallo,

    Ik denk niet dat je weet wie ik ben, en daarin tegen ken ik jou ook niet maar ik heb van Annelies te horen gekregen dat jullie een blog bij houden van Klaas. Wat leuk om hem te zien. Wij hebben Rylan het broertje van Klaas! Leuk om elkaar zo te kunnen volgen!

    Groetjes Nancy

    • Hi Nancy, wat leuk dat je Rylan hebt! Stuur even een foto naar mijn mail! Lekkere mannetjes zijn het heh! Wij worden elke dag nog erg gelukkig van Klaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>