Inspirerende webshop voor stoere vrouwen

Ik breng heel wat uurtjes surfend door per week om op de hoogte te blijven van mode musthaves en trends en ontwikkelingen op het gebied van onder andere wonen, koken en fashion. En om inspiratie op te doen voor DIY projecten.

Een webwinkel die mij altijd inspireert, is het Amerikaanse Free People. Prachtige sfeerfoto’s, kleding en accessoires waar je heel hebberig van wordt. Goede beschrijvingen van de artikelen, inclusief reviews van klanten. Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Sinds kort hebben ze ook een aparte lijn met hondenartikelen, hilarisch mooi.

Het grote nadeel… de vrachtkosten zijn voor Europeanen erg hoog. En daarom past het eigenlijk niet op dit DIY blog over budgetvriendelijke fashion en lifestyle projecten. Maar het is zo mooi allemaal… Gebruik de site daarom als bron voor nieuwe (kleding)ideeën. En als je je écht niet kunt inhouden, wat begrijpelijk is, plaats dan met een aantal vriendinnen een bestelling en deel de verzendkosten.

** Picturesource: http://www.freepeople.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>