DONDERDAG ENGELSE BULLDOG KLAAS-DAG

Chicanomics Engelse BulldogDonderdag is Klaas-dag. Dan kun je weer even meekijken in het leven van onze Engelse Bulldog pup. En zijn leven (en dat van ons ook trouwens) staat behoorlijk op zijn kop. Om hem goed te socialiseren is het belangrijk hem overal mee naar toe te nemen. Tijdens het winkelen (helaas hij loopt nog maar kleine stukkies), naar de sport, op school. En hij vindt het over het algemeen prachtig, al die aandacht. Soms  moet hij ook eventjes wennen, ik zie een beetje ‘angst’ in die blik.

Chicanomics Engelse bulldogHij is nu bijna 2 weken bij ons en een lieve, enthousiaste bff, maar met een duidelijk eigen willetje. Op zich natuurlijk prima dat het niet zo’n watje is… want van origine zijn Engelse bulldoggen ook gefokt om stoer te doen. De naam zegt het eigenlijk al, bulldog – stierenhond. Oorspronkelijk gefokt om met stieren te vechten.

Voorlopig is hij vooral bezig met de wereld ontdekken…

Chicanomics Engelse bulldog Chicanomics Engelse bulldog

 

 

 

 

En ter afsluiting natuurlijk weer even een tukkie doen…

Chicanomics Engelse Bulldog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>