D.I.Y: EEN STIL WATERLEVEN

Altijd als ik glazen flessen over heb dan denk ‘wat moet ik er mee?’. Ergens in mijn achterhoofd dacht ik al, ik ga ze recyclen, dit leuke, simpele en snelle projectje, voldoet aan alles.

Wat heb je nodig: 
- Glazen flessen of parfum flesjes
- Beeldje
- Water
- Bloemen
- Decoratiezand of glitters

Een etiket op een fles kun je makkelijk verwijderen, door hem even 10 minuten in warm water te leggen. Zo kan je het etiket er makkelijker afhalen.

Ik heb ervoor gekozen om in het kleine flesje een cute klein hondje in te zetten, plakken leek mij een niet zo goed idee.

In de grote fles heb ik water gedaan met wat decoratiezand. Maar je kunt het ook met glitters vullen. Nadeel hiervan is wel dat ze naar de bodem zakken.

In het Allure Chanel flesje heb ik een bloem gedaan . Ik hou echt zoo veel van Jilz 0.0 ook die  heb ik gecombineerd met een fris bloemetje. Je hoeft nu alleen nog maar alle flesjes bij elkaar te zetten en klaar is Kees.

xZara 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>