INSPIRATION: CREATIEVE BREIN TRAINER, HOE KLIMT EEN OLIFANT IN EEN BOOM?

Chicanomics inspirationRaadsel: Wat heb je als er drie olifanten in een boom zitten? Een hele sterke boom.

Even zonder dollen, hoe klimt een olifant in een boom en waarom zit hij daar? Dat zijn zo van die vragen die mij zo maar opeens aan het denken zetten… En een leuke uitdaging zijn om je creatieve brein te testen.

Zag hij een muis en is hij in paniek de boom ingeklommen? Of een bij… dit nog kleinere diertje schijnt namelijk de enige te zijn waar een olifant écht bang voor is. Alleen al het geluid van zoemende bijen, laat hem het hazenpad kiezen. Mogelijkerwijs trok hij zich op aan zijn slurf, als een soort alternatieve fitnessmethode. Wist je trouwens dat een slurf meer spieren bevat dan in een heel menselijk lichaam?

Wellicht werd hij geïnspireerd door Ellie en Peaches uit Ice Age en probeerde hij daardoor ook eens uit wat je met bomen kunt doen?

Of stond boompje klimmen gewoon op zijn ‘bucketlist’? Misschien wilde hij wel een goed plekje om de zonsondergang te bekijken of was hij op zoek naar een stukje wild kamperen.

Mogelijk is natuurlijk ook tot slot, dat hij zich liet inspireren door Ganesha, een godheid uit het hindoeïsme met een olifantenhoofd. Het is de god, die onder andere hindernissen wegneemt en je dus kan aansporen dingen te doen die normaal niet in je op zouden komen.

Tot slot, tot slot…? De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je een goeie? Laat even een berichtje achter.

 **Picturesource: explainthisimage.com

xZara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>