CITY: LONDON

Afgelopen week was ik 3 dagen in London. En ik vond het geweldig. Het leuke is dat je van één uur van Amsterdam in een grote wereldstad zit. Ik vloog op Heathrow en werd opgehaald met de metro en verbleef in Islington.

 


De perfecte plek om te shoppen in London is Oxford street, Regent street en Bondstreet. Op deze grote straten zitten alle merken. Voor de kleinere boetiekjes en markjes is Notting Hill gezellig. Portobello Market is zeker een aanrader. 
 

S’avonds is het leuk om naar een musical te gaan, Stomp is erg gaaf. In Oost-London kan je ook een Street Art tour doen. Een schilder uit Oost London leidt je rond en je ziet allerlei kunstwerken en gaat Street Art begrijpen. Elke rondleiding is anders omdat er steeds meer Street Art bij komt. Barbequen in London is te gek. In sommige parken mag je barbecueën. Bijvoorbeeld Highbury Fields in Islington.
xx Zara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>