CITY: HET GEZELLIGE ANTWERPEN

Antwerpen wat een geweldige stad. Veel mensen zeggen dat het een leuke, mooie en hippe stad is. Ik dacht ‘eerst zien dan geloven’. Maar toen ik Antwerpen al binnen reed toen kreeg ik al helemaal kriebels in me buik. De Grote Markt is super mooi en je kunt er heerlijke Vlaamse frieten eten. Een drankje bij Brasserie Appelmans is altijd goed. Er hangt een relaxte sfeer en het is best wel hip. Het is om de hoek bij de grote Kathedraal.

Antwerpen is echt een van de beste shopsteden die ik ken. In de wijk Meir zitten alle winkels en er is een mega grote winkelstraat met alle winkels die je niet in Nederland hebt of alleen in Amsterdam zitten. Ik kon er met me beste vriendin goed slagen bij de mega grote Forever 21. Als je met de trein naar Antwerpen gaat dan loop je de wijk al in.

Ook als je met de auto naar Antwerpen gaat dan is het zeker een kijkje waard om naar het oudste en nog steeds gebruikte station van Europa te gaan. Wat een mooi station.

S’avonds komt de stad nog meer tot leven, door alle studenten die er wonen zijn er veel jongeren en hippe tentjes. Je kunt lekker eten bij restaurant Xaverius en hebt uitzicht op de grote Kathedraal. Ik ben helemaal verliefd geworden op Antwerpen, maar s’avonds is de stad nog mooier en leuker.  

xZara                

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>