Chicanomics is in the air

Chicanomics het Fashion & Lifestyle DIY blog in economisch barre tijdenChicanomics.nl is per vandaag officieel, live! YEAH! Ik zit nog in de opstartfase van alles, dus de eerste weken is het allemaal nog wat rommelig. Maar wat maakt het uit. DIY-en kost meer tijd en chaos.

Vanaf nu kun je dus dagelijks updates lezen en zien maar vooral ook zelf DOEN, over hoe je ondanks de crisis of als je even krap bij kas zit toch ‘fashionable’ voor de dag kunt komen. Want op alle fronten moeten iedereen de bekende broekriem aanhalen. En dan kan die riem er maar beter leuk uit zien, toch….?

“Overleven” in economisch barre tijden. Door budgetvriendelijk te shoppen en te leven en vaker zelf aan de slag te gaan. Of op andere creatieve manieren om te gaan met wat je hebt, door bijvoorbeeld van een oude deur een tafel te maken, schoenen op te pimpen, kleding te ruilen met een vriendin en ga zo maar door.

‘Live lofty, spent itty-bitty’ dat wordt mijn strijdkreet.

 

 

 

 

 

One thought on “Chicanomics is in the air

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>