About

Hoi, ik ben Zara en ik ben de schrijver van dit blog over trendy en fashionable leven met een kleine portemonnee. Zelf fashion musthaves en (woon)accessoires maken, is dé manier om geld uit te sparen en dus over te houden om die paar goede basics aan te schaffen of andere leuke dingen mee te doen.

Ik houd erg van de Canarische Eilanden, window-webshoppen, Klaas mijn Engelse Bulldog, koken en do-it-your selven en dan niet in de zin van bouwmarkten, maar je begrijpt het al in het (na)maken van mode, het pimpen van kleding en het opleuken van dingen in en rond het huis.

Alles aan dit blog doe ik trouwens zelf. Inspiratie haal ik uit dingen die ik lees, zie op catwalks, op straat en bijvoorbeeld in de media. Uit dingen die ik gegeten heb of waar ik op een andere manier een geluksmomentje aan hebben beleefd.

Ik vind het leuk om anderen te inspireren en uit te dagen om creatief te denken en aan de slag te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>