5 MINUTEN D.I.Y POLSWARMERS

Chicanomics diy polswarmersIk ben een behoorlijke koukleum. Zo erg zelfs (en dat weten maar weinigen) dat ik een elektrische deken heb, ernstig heh. Want zelfs naast ‘the love of my life’ lig ik vaak nog te klappertanden. Overdag zit ik ook best vaak te kleumen, bijvoorbeeld als ik achter de computer zit. Om dan met wanten of handschoenen aan te gaan zitten, is niet echt handig. Alhoewel, ze hebben ze tegenwoordig wel van die touchscreen handschoenen.

Vandaar dat ik iets bedacht voor deze narigheid. Recycle een paar sokken tot DIY polswarmers. Ze zijn zo gemaakt! Je hebt nodig:
Chicanomics diy polswarmers

  • sokken
  • schaar
  • eventueel naald en garen

Chicanomics diy polswarmers

Knip de voeten van de sokken af. Als het vervolgens een beetje rafelt, vind ik dat niet erg. Polswarmers passen een beetje bij de clochardlook.

Chicanomics diy polswarmers
Nu knip je ter hoogte van je duim, een gat in de sok. De manchet van de sok moet ongeveer halverwege je wijsvinger komen. Dit gat heb ik even afgezoomd met naald en draad om té erg rafelen te voorkomen.

Uiteraard herhaal je alles nog een keer met de andere sok & klaar zijn de polswarmers.
Chicanomics diy poslwarmers

xZara

Tip: Je kunt de polswarmers ook maken van de mouwen van een oude trui.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>